Monday, 22 September 2008

Jemputan ke pelancaran buku

Buku Untuk Filem KAMI akan dilancarkan Sabtu ini (27 September).

Tempat: The Annexe, Central Market, KL.
* (dewan sama dengan pameran poster "Wayang Kita-Kita")

Masa: 8-10pm.

* Buku terbitan Matahari Books ini ialah edisi terhad yang mengandungi lakonlayar yang lengkap (termasuk babak-babak yang telah disingkir daripada filem) serta bahan bacaan bonus yang menelusuri pembikinan filem KAMI.

Pembikin filem serta beberapa pemeran utamanya akan hadir.

Kudapan disediakan :-)

7 comments:

Ajami Hashim said...

Kudapan buffet buka puasa ala hotel kah?

..tapi saya janji datang!

Amir said...

nama hang ada kat page 2!

Danielle_Corleone said...

ok gua datang! :-)

susu dan biskut... said...

eh...kalau yang dah beli via post tu macam mana?

Amir said...

buku tu akan dipos seperti biasa, siap dengan otograf :-)

tapi kalau nak datang ke pelancaranan & mengambil bukunya di sana, sila bagitau melalui emel :-)

Ajami Hashim said...

tuan amir, sapa geng KAMI yg mai erk?.. kasi hint2 skit ;-)

deennasour said...

ajami!!
geng kami yg datang, deen..kwang3..tetiba..mwahahaha

deen datang,
tapi tak dapat meraasa kudapan itu,
sbb dah ada appointment kat hartamas