Thursday, 11 October 2007

Screening in Taiwan

A bunch of Malaysian students in Taiwan organised a screening of several films to promote discussion, and one of them was Lelaki Komunis Terakhir. The audience of around 75 then had a lively and wide-ranging discussion. If you wanna know what was discussed, go here. (Erm, it would help if you can read Chinese).

I personally think this sort of thing is far more worthwhile than all those prestigious international film festivals that our press releases (including those written by me!) always bang on about.

5 comments:

Fahmi Reza said...

Aku sedang mencuba approach ini untuk filem dokumentari aku "Sepuluh Tahun Sebelum Merdeka". Rancangan untuk buat sesi tayangan & diskusi di sekolah2, kolej2, universiti2, dewan2 masyarakat, gig2 underground dan rumah2 terbuka Hari Raya!

Setakat ni aku dah buat dan hadiri 14 sesi tayangan & diskusi filem, paling ramai untuk 150 orang di CM, KL, paling sikit untuk 10 orang di UTM Skudai, Johor.

Aku memang harapkan ada satu network filem independent di setiap negeri, supaya lebih senang untuk aku bawa filem aku ni pada rakyat jelata. Kalau ada sesiapa kat sini boleh tolong aku, bagus jugak.

Tapi kalau korang nak tengok filem ni, korang boleh download dari sini atau sini.

an--ew said...

i just got my copy of Lelaki Komunis Terakhir. I should then organize something like that in the world down under then.

Amir said...

Introducing Fahmi Reza! He will be collaborating with me on a book sometime next year. Heh.

Greg Wee said...

I wonder if Namewee was there at the screening & discussion. It would be interesting to watch as he is very 'lively'. A banned guy watching a banned film.

usenleo(one of the organizer) said...

dear greg wee:

nop,he didn't.

dear amir:

Thank you for your link :)