Thursday, 21 August 2008

Invitation to bloggers and media types :-)

Come along kalau free!

The Punggok Rindukan Bulan press preview is Wednesday, 27 August from 10am at GSC Midvalley Hall 14.

The movie is directed by Azharr Rudin. It features Saeful Nazhif Satria, Sahronizam Noor & Maya Karin. All four will be present.

Seating is limited, so please confirm your attendance to nikki@dahuangpictures.com

23 comments:

Ajami Hashim said...

ada karipap & teh tarik tak?

InsyaAllah i datang ;-)

Ajami Hashim said...

btw, i oledi open a thread for PRB @ cari.com >> FORUM.CARI

Amir said...

ada popcorn dgn coke je. indie dong.

Amir said...

oo. sebenarnya poster final dia kat sini, oleh Shahril Nizam.

Ajami Hashim said...

okeh! oledi change ;-)

ermmm.. tambahlah 'hotdog 1901'.. ahaks!

Izwan said...

bila?

Pc kat opis tak leh open streamning.. ;(

Uzair Sawal said...

1st feature film? what about benda aneh bernama cinta?

~Erina Juliana~ said...

thanks singgah my blog...dan yg tu bukan kwn saya...kwn saya lelaki...cite tu kalau garap bagi lagi seram agi best biar sampai org kat panggung x sempat nk amik nafas... :)

Amir said...

Uzair! BaB Cinta tu telemovie, tak tayang kat panggung atau festival.

deennasour said...

amir!!!
mahu pergi mahu pergi~

Amir said...

kalau mahu emel ler...

M.U.S.E said...

oh encik amir..terima kasih coz singgah di blog kpb. :)

:">

M.U.S.E said...

oh susuk is cerita politik?

which part eh?

ngahaha~

maap, saya ni buta politik sket.

Amir said...

Sebab cerita dia tentang kerakusan untuk terus berkuasa. Sebab tu scene terakhir dia kat Putrajaya ;-)

Caieja said...

is that so???

Hehehe...

guess our politikus tak sedar lah u buat cerita bout em...

they are not artistic enuff.

even plot cerita diorang pun main ulang2 je...

deennasour said...

dah email, tapi tak ada respon pon,
salah format email ke?
takkan email confirmation pon nak ada format..leceh ah..
sampai pukol 2pagi tunggu kat inbox tiada.

jawapannya, tgk dari jauh ja pintu masuk tu esok~

Amir said...

datang je dong.

Aan Andes said...

Amir!!! Can I come? I emailed Nikki (sorry it is late already). Sure can come without the confirmation?

Btw, all I have to do is just print the invitation kan?

Waaaaa want to watchhhhh

Aan Andes said...

Aaa nevermind. Nikki already reply me. I read it wrongly! T_T

It is 10 am not 10 pm. Uwaaaa..

But got premiere night tomorrow at 9pm. Saper2 tak sempat tgk maybe can try ask Nikki for this show.

Btw, I can't go esok T_T

Amir said...

Yes, we have about 10 seats left for the premiere tomorrow (Thursday) 9pm. Please email Nikki and maybe you can get in :-)

Check out a video from the press preview at Voize here.

Ajami Hashim said...

youtube >> Azharr Rudin unscripted

*PRB indie film yg syahdu ;-)

deennasour said...

terlambat sudah~
tak pe ah...orang tak respon,
kang pg tak pasal2 tak de tempat duduk,
lagipon demam...
tunggu la filem nih masuk wayang,
bwu surprise!!!!!!

Ajami Hashim said...

tokeh DHP talk about PRB >> youtube